26-11-07

Gespreksavond te Hamme door Euro-Rus op 14 april

Geachte,

Betreft een activiteit georganiseerd door Euro-Rus.

Komende zaterdag, op 14 april om 19u00, wordt er gesproken over de rol van Rusland en de Europese Rijksgedachte. Hiervoor wordt de historicus en specialist ter zake Robert Steuckers uitgenodigd. Hij zal ons toelichten over het Europees belang. Hierbij is een goede verstandhouding tussen West-Europa en Rusland broodnodig. Yevgueni Belan zal ons over ditzelfde thema spreken maar dan gezien vanaf de Russische zijde. De woordvoerder en stichter van Euro-Rus, Kris Roman, zal de avond inleiden.
Alexej Michailov zal niet aanwezig zijn. De DPNI voert dat weekeinde een grote actie … en zijn visum geraakte (opnieuw) niet tijdig klaar. Wel worden er afspraken gemaakt hem zeker op het komende ( jaarlijkse) Euro-Rus-congres in het najaar te gast te hebben. Yevgueni Belan zal zaterdag de rol van Alexej overnemen. Yevgueni is reeds in West-Europa en komt zeker.

Er wordt redelijk wat ruimte voorzien voor het publiek om vragen te stellen of meningen te uiten. Euro-Rus is een organisatie waar de vrije meningsuiting hoog in het vaandel wordt gedragen.

De gespreksavond vindt plaats te Hamme in het lokaal van Jongeren Aktief vzw. Euro-Rus dankt de uitbaters van dit lokaal voor de gastvrijheid. Toch benadrukt de organisatie EuroRus dat het lokaal Jongeren Aktief vzw totaal onafhankelijk functioneert van gelijk welke organisatie, beweging of partij en aldus geen enkele structurele binding heeft met Euro-Rus en er alsook niemand kan ingrijpen in de dagdagelijkse activiteiten van de vzw.

Wel worden door de zaaluitbaters echter geen videocamera’s toegelaten.

Los van wat sommige media verspreiden, vindt er in het lokaal die avond enkel een Euro-Rus-activiteit. Dit is geen “neo-nazi-bijeenkomst”, zoals sommige ‘media’ beweren, al was het maar omdat Euro-Rus daarmee niets te maken heeft. Euro-Rus daagt iedereen uit om trachten aan te tonen dat we zouden zijn wat sommige onverdraagzamen beweren. We zijn er gerust in.

De grote vijand der volkeren is het internationale grootkapitaal, dat West- en Oost-Europa tegen elkaar opzet. Enkel een Europa van Gibraltar tot Vladivostok kan ons vrijheid garanderen. De As met de “Amerikaanse” bankiers en havikken staat garant voor slavernij.

Met vriendelijke groeten,
Kind regards,
Salutations dinstinguées,
Gant va gwellañ gourc’hemennoù,
Mit freundlichen Grüßen,

Kris Roman
Eurorus

Voor een groot(s) Europa, van Gibraltar tot Vladivostok !
For a great Europe, from Gibraltar to Vladivostok !
Pour une grande Europe, de Gibraltar jusqu’a Vladivostok !
Evit Europa veur, diouzh Gibraltar betek Vladivostok!
Für ein großes Europa, von Gibraltar bis Vladivosktok!

http://eurorus.altermedia.info/

20:53 Gepost door Gepost door Kris Roman in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.